krzyskmm Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witam, mam mały problem z aplikacją xposed. Nie mogę zainstalować framework, ponieważ wyskakuje mi taki oto błąd: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 spróbuj zainstalować najnowszą wersję Xposed Installera - w załączniku XposedInstaller_3.0_alpha4.apk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyskmm Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 tym razem mam coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Pisze ze przez recovery wgrać zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tu znajdziesz pliki zip.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyskmm Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Wlasnie tak probowalem robic i zlapalem przez to bootloopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 A jaki masz system?Stock? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 @NeoCM po wersji Api widzę że to kitkat@krzyskmmNa pewno to najnowsza apka od xposed? Urządzenie zrootowane posiadające busyboxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyskmm Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Busybox jest potrzebny? W poprzednim telefonie (galaxy trend) nie potrzebowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 @krzyskmm najlepiej go posiadać, busybox zawiera wiele instrukcji które pozwalają wgrywać więcej rzeczy niż ręcznie apki przez root explorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyskmm Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Ok, sprobuje z busyboxem Z busyboxem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzyskmm
Witam, mam mały problem z aplikacją xposed. Nie mogę zainstalować framework, ponieważ wyskakuje mi taki oto błąd:
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi