Cześć, dziś w sumie to od wczoraj posiadam problem z sklepem google play. Wczoraj instalowałem z xda iconpacka z iOS 9.1 (emoji) po którym wszystko normalnie działało, oczywiście przed wgraniem zrobiłem backupa później edytowałem build.prop, ale mniejsza o to. Sklep play działał normalnie, po dłuższym czasie po włączeniu go pojawił mi się error "Błąd serwera" usuwałem cache, aktualizacje nic nie pomogło, wgrałem backupa o dziwo wszystko działało, dziś znowu mam ten sam problem, co mogę z tym zrobić/naprawić jakieś pomysły?
@edit przeglądarka też nie działa, aplikacje typu facebook itd funkcjonują normalnie
myPhone Luna, root, CINX ROM (Support Himax), xposed używany
Załączam screenshota na którym widać jaki bład wyskakuje
Pytanie
frishu
Cześć,
dziś w sumie to od wczoraj posiadam problem z sklepem google play.
Wczoraj instalowałem z xda iconpacka z iOS 9.1 (emoji) po którym wszystko normalnie działało, oczywiście przed wgraniem zrobiłem backupa później edytowałem build.prop, ale mniejsza o to.
Sklep play działał normalnie, po dłuższym czasie po włączeniu go pojawił mi się error "Błąd serwera" usuwałem cache, aktualizacje nic nie pomogło, wgrałem backupa o dziwo wszystko działało, dziś znowu mam ten sam problem, co mogę z tym zrobić/naprawić jakieś pomysły?
@edit przeglądarka też nie działa, aplikacje typu facebook itd funkcjonują normalnie
myPhone Luna, root, CINX ROM (Support Himax), xposed używany
Załączam screenshota na którym widać jaki bład wyskakuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi