Shutter_ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 przydał by się tutorial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 jeśli masz jakis link do obcojezycznej strony gdzie pisze jak odblokować to podaj troszeczkę szukałem i znaleźć nie umiałem podejrzewam ze jeszcze nie ma sposobu by zdjąć BL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shutter_ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Są sposoby ale to nie zagłębiłem się w to. Muszę się jeszcze dowiedzieć czy to dolega mojemu fonowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kinomam0 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 podaj jakiś link to może go ktoś przetłumaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shutter_ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Linków nie znalazłem. Ale może ktos z Was gdzies znalazł rozwiązanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Są sposoby ale to nie zagłębiłem się w to. Muszę się jeszcze dowiedzieć czy to dolega mojemu fonowi Linków nie znalazłem. Ale może ktos z Was gdzies znalazł rozwiązanie ? To się zdecyduj albo jest albo nie ma. Jak masz namiastkę czegokolwiek to daj link jak chcesz to ja pokombinować mogę Tylko wyślij mi swój telefon do testów. co więcej - jak udało CI się Recovery zainstalować jakimś skryptem bądź fastbootem oznacza ze bl jest odblokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shutter_ Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wybaczcie że odgrzebuję temat dawno mnie tu nie było miałem kompa spalonego a na tel wolny internet mam.Co do tematu: wgrywałem recovery normalnie bez żadnego programu. Z forum sciągnąłem potrzebne pliki i wg wskazówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 C0nvert-R Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Od kiedy L3 ma zablokowany bootloader?? Na moim żadnej blokady nie ma i nie było. ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 LG L3 E400 nie posiada zablokowanego bootloadera, koniec i basta zamykamProblem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Shutter_
przydał by się tutorial
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi