aloisy Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Potrzebuję aplikacji która po określonym czasie zamknie aplikację. Chcę z tabletu zrobić internetowy odbiornik radiowy. Włączam go na noc i ustawiam np. na 60min. po ustalonym czasie radio się wyłącza. Zna ktoś coś takiego? ja jedynie znalazłem że wyłącza całego taba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msiedlarska Opublikowano 12 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Nie masz Google Play Store? Pierwsza lepsza aplikacja => StarClock.apkW GP jako StarClock za freejest też wersja płatna = nazwa to StarClockPro i koszt $20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 A możesz dać jakiś link. Wybacz na co dzień mądry ze mnie człowiek ale aplikacji zapeoponowanej przez ciebie nie widzę. Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 13 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Bo pewnie masz stara wersje androida Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Nie wiem czy CM10.1.1 to juz jest stare? A jaki jest nowy? : ) Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No to masz zbyt nowa wersje Wysłane z mojego SonyX8 za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Sorry ale mam już 10.1.2 Wysłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dead_beat Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Ja używam tej apki do automatyzacji włączania i wyłączania tela oraz wi-fo itp, żebym nie musiał o tym myśleć.działa w 100%:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.monocube.powerschedule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi