MowMiAlvaro Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Witam jak w temacie mam problem z transmisja danych.Pakiet internetowy mam wykupiony.Zalaczam skriny ponizej.Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 @MowMiAlvaroUstaw.plus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Georgi84 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Lub ręcznie ustaw sobie punkty dostępowe: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MowMiAlvaro Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 @Georgi84Ustawione mam recznie i nadal nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dominiksme Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Witam, czy mógłbym dowiedzieć się jaki masz ten rom 5.1.1 zainstalowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 @MowMiAlvaroA spróbuj wg tych nastawów APN'ów, które ja troszkę rozpracowałem dzięki obserwacji jakie ma ustawienia zaciągnięte przez Stocka i CM11 na mojej staruszce APN.rar Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 @MowMiAlvaroA usługe jakaś zwiazana z dostepem do neta masz? To chyba gprs, najlepiej idz do plusa, wyjasnia Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Z Plusa możesz pobrać auto konfigurację. Ale to może być i też błąd romu. Bo APN-y masz właściwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Georgi84 Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Może masz wyłączoną transmisję pakietową w BOK Plusa? Pakiet możesz mieć włączony a usługę transmisji pakietowej danych wyłączoną... Jak radzi PeliKan, wejdź do salonu Plusa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Zapomniałem dodać.. zmień motyw.. one tez rodzą różne problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 U mojego kumpla tak było, wykupił sobie starter kiedyś, co za 2zł był 1gb neta w plusie i wizyta w salonie pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamik0097 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 apm zmień na Apn:INTERNET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Temat został zakończony. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
MowMiAlvaro
Witam jak w temacie mam problem z transmisja danych.
Pakiet internetowy mam wykupiony.
Zalaczam skriny ponizej.
Z gory dziekuje
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi