olo12 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Proszę o pomoc!Usunąłem ważne dla mnie dane zapisane w programie Notes S na moim tablecie Samsung Note 8 z Androidem 4.4.2Co mogę zrobić, by je odzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 A można wiedzieć jak je "usunąłeś" ? To były notatki tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 olo12 Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 A można wiedzieć jak je "usunąłeś" ? To były notatki tak? Tak, to były notatki.Prawdopodobnie straciłem je poprzez usunięcie jakimś programem czyszczącym śmieci albo poprze klasyczne "usuń" z folderu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
olo12
Proszę o pomoc!
Usunąłem ważne dla mnie dane zapisane w programie Notes S na moim tablecie Samsung Note 8 z Androidem 4.4.2
Co mogę zrobić, by je odzyskać?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi