NeoCM Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 [MyPhone Luna] Wgrywanie custrom Recovery <TWRP/Philz Touch> W tym temacie dowiecie się jak wgrać custom recovery na swoje Luny. Oczywiście cwm czy TWRP mogą nie działać poprawie, znaczy nie wszystkie opcje. Ale da się z nich w pełni korzystać. Więc proszę się liczyć na błędy w CWM. Wymagania:ROOTsterowniki usb : http://gionee.co.in/drivermobileuncle_MTK_toolv2.9.9.apkInstrukcja:Pobieramy interesujące nas recovery Przenosimy plik na kartę pamięci Pobieramy plik mobileuncle_MTK//.apk i instalujemy go na telefonie Odpalamy i przyznajemy prawa administratora (superuser) Wyszukujemy z opcji dostepnych recovery update Wyszukujemy nasz plik z karty pamięci "recovery.img" Klikamy i instalujemy Telefon uruchomi się w trybie nowego recovery. Od tego momentu mamy nowe custom recoveryWejście w recovery Volume UP + Power Pobierz:TWRP Recovery 2.8.1.0 https://mega.nz/#!noMAXCQZ!lQHJaJ7Azo2dDTfQ-2N71iIgJXQOMa1Ziyei7zR-BJQPhilz Touch 6.59.7 https://mega.nz/#!wJcxgbQQ!dEbYh3ZJi6YPydgqBTFacqYoHWF6I4uDy29RwTEfiWM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daarkzone18 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam, można odświeżyć link do TWRP Recovery? i czym różni się Philz Touch od TWRP? z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Od tego TWRP to narazie nie ma. Różnią się głownie wyglądem. Możesz spokojnie philza wgrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daarkzone18 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mam taki problem, zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji ale Recovery nadal pozostaje bez zmian, o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Masz roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daarkzone18 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Tak mam roota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack0bp Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam właśnie zyskałem działające TWRP recovery na Lunę za pomocą programu Easy Magic TWRP Installer, załączam linki do recovery i do programu. TWRP Recovery: Link Easy Magic TWRP Installer: Link 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3h6S2sat Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 U mnie ani przez aplikację Uncle ani przez Easy Magic TWRP Installer nie chce działać. Od kilku tygodniu próbuje to zainstalować i nic się nie dzieje. Telefon resetuje się na oryginalnym recovery. Root mam zrobiony. Czy może ktoś wie w czym rzecz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi