ozi212 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam mam problem z instalacja mowego kernela,posiadam recovery 6.0.0 paczke czterech roznych update.zip kernel lecz po pozytywnej instalacji nic sie nie zmienia w moim romie.Ma ktos jakis pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Na pewno jest pozytywne zainstalowanie ? To że proces instalacji przechodzi nie oznacza ze zostało zainstalowane sprawdzi końcowe napisy czy przypadkiem nie jest napisane "install aboret" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi212 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 wlasnie nie pisze instal complit.a w romie nic sie nie zmienia w ustawienia/informacje o tel dodam ze mam ics wersja jadra 2.6.35.10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Napewno wgrywa sie przez CWM a nie np fastboot ? Wysłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi212 Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 hmm a masz jakiś link do paczki kernela 3.x.x pod fastboota ???przy jednej instaluje sie i tel zacina sie na logo LG a inne sie instalują i nic sie nie zmienia w ustawienia/informacje o tel EditLudziska mam pytanko jeszcze czy kernel trzeba flashować jakoś? bo zwykłe wgrywanie przez recovery nie idzie. POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek95112 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 przy jednej instaluje sie i tel zacina sie na logo LG a inne sie instalują i nic sie nie zmienia w ustawienia/informacje o telDa się wejśc w recovery? Po instalacji kernela czasami trzeba sformatować wszystkie partycje(sdcard nie trzeba) i wgrać na nowo ROM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi_212 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Da się wejśc w recovery? Po instalacji kernela czasami trzeba sformatować wszystkie partycje(sdcard nie trzeba) i wgrać na nowo ROM.w recovery wchodzi normalnie,ja po każdym wgraniu formatuje partycje i nic,zobaczę zainstaluje kernela potem wgram roma ale wątpię że nie wgra sie kernel 2.6.35.10 który mam teraz w cm 9.1 ISC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi