Dawid Kłapczuk Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam, Mam problem z telefonem HTC Desire 620. Bootloader odblokowany, zainstalowany SU i TWRP.Wszystko było pięknie do momentu, aż telefon wpadł w ręce w które wpaść nie powinien;-)Na chwilę obecną w telefonie nie ma romu, urządzenie zostało całkowicie sformatowane.Nie posiadam kopii zapasowej systemu i jestem w kropce, nie mogę odszukać też pełnegobackupu w necie nie mówiąc już o znalezieniu romu do tego modelu. Jeśli ktoś ma jakieś pomysły co można by zrobić to bardzo proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Mróz Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 czy ten backup z tego linku co podałeś podejdzie pod htc z brandem z play? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dlaczego nie wgrasz romu przez flashtoola? [emoji23] Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Mróz Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 a flashtool nie jest tylko dla telefonów z mediatekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Wersja SP dla MTK a zwykła dla Snapdragonów pomijając Samsungi... Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kunio kuniasty Opublikowano 22 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2016 miałbyś może czas mi wytłumaczyć co i jak xd bo się pogubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Elumix Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Witam czy mógłbym prosić o reupa HTC Desire 620.Będę bardzo wdzięczny. Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Dawid Kłapczuk
Witam,
Mam problem z telefonem HTC Desire 620.
Bootloader odblokowany, zainstalowany SU i TWRP.
Wszystko było pięknie do momentu, aż telefon wpadł w ręce w które wpaść nie powinien;-)
Na chwilę obecną w telefonie nie ma romu, urządzenie zostało całkowicie sformatowane.
Nie posiadam kopii zapasowej systemu i jestem w kropce, nie mogę odszukać też pełnego
backupu w necie nie mówiąc już o znalezieniu romu do tego modelu.
Jeśli ktoś ma jakieś pomysły co można by zrobić to bardzo proszę o informację.
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi