Provectus Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 [LG L7 II] Rom L7 II V20B (T-Mobile) KitKat 4.4.2 Wymagania:LG KDZ Updater ROMSterowniki do naszego LG Instalacja: 1. Pobieramy i instalujemy sterowniki LG Mobile2. Pobieramy LG KDZ Updater3. Wypakowujemy LG KDZ Updater i z folderu "KDZ_FW_UPD_EN" instalujemy "msxml.msi"3. Pobieramy najnowszy oficjalny firmware 4. Z folderu "KDZ_FW_UPD_EN" uruchamiamy "KDZ_FW_UPD.exe" z prawami administratora.5. W programie ustawiamy Type: 3GQCT i PhoneMode: DIAG. Wyszukujemy nasz plik firmware z rozszerzeniem *.kdz.6. Podłączamy Nasz telefon z włączonym trybem debugowania (Ustawienia->Opcje dla programistów->zaznaczamy "Debugowanie USB" i "Zezwalaj na pozorowanie położenia")przy podłączeniu zmieniamy na "oprogramowanie LG" i w Windowsie klikamy "Launch software update".7. Proces trwa do 10 minut a Nasz LG uruchamia się w trybie awaryjnym z żółtym tłem, wygląda niepokojąco, ale nie ma co się martwić, to dobry znak.8. Po samoczynnym zrestartowaniu Nasz LG się aktualizuję, jak tylko załączy się zróbmy Hard Reset --> Wyłączamy Tel i przytrzymujemy przez 5-10sek Przycisk ściszania+Przycisk Memo+Przycisk zasilania lub w sofcie: Ustawienia - Kopia zapasowa i resetowanie-Ustawienia fabryczne Nie odpowiadam za ewentualnie uszkodzenia.Testowane zostało przeze mnie na Windows'ie 8.1x64 i przed wgraniem niebrandowalnego softu posiadałem V10E od Play'a i jestem w pełni zadowolny z tej zmiany! Download: ROM 20BKDZ UpdateSterowniki USB filmik prezentujące w/w operacje. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi