Skuchacz Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 No nie wiem czy tak łatwo sportujesz ROM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jako, że nie mogę się zalogować przez Google+ zmuszony wręcz jestem zacząć od nowa ;/ Kernel ze stocka nie działa z CM. CM ma inną budowę kernela, pomijając kernel, biorąc paczkę z 6.0 masz inne sterowniki, z czym to się równa ? Z pisaniem sterowników pod 6.0 dla J5 Na sterownikach świat się nie kończy, a znajdzie się jak skompilowanie kernela pod danego androida, w każdym bądź razie dużo roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pta Siory Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Aha ciekawe czy się w ogóle zjawi Android 6.0 na j5 oficjalnie lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Z czasem na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Szkudlarek Opublikowano 27 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Kilka ładnych miesięcy minie, o ile w ogóle się pojawi 6.0 na J5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyniek Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Na XDA już jest CM13 na ten telefon, w tym tygodniu bede testował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wrzuciłabyś na forum temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi