Witam, po wgraniu TWRP na mojego LG L90 mam problem - po włączeniu telefonu cały czas wyskakują okna z informacją "Niestety, aplikacja LG Smart Cover przestała działać" oraz "Niestety, aplikacja pogoda przestała działać". Co robić?
Próbuję pozbyć się wszystkich wprowadzonych przeze mnie zmian. Mam zamiar postępować wg tego poradnika -
<ciach>
Czy to będzie dobre rozwiązanie? Proszę o pomoc!
Edytowane przez PeliKan Linki konkurencji, proszę tego nie robić bo zostaniesz sowicie wynagrodzony
Pytanie
vireless
Witam, po wgraniu TWRP na mojego LG L90 mam problem - po włączeniu telefonu cały czas wyskakują okna z informacją "Niestety, aplikacja LG Smart Cover przestała działać" oraz "Niestety, aplikacja pogoda przestała działać". Co robić?
Próbuję pozbyć się wszystkich wprowadzonych przeze mnie zmian. Mam zamiar postępować wg tego poradnika -
Czy to będzie dobre rozwiązanie? Proszę o pomoc!
Edytowane przez PeliKanLinki konkurencji, proszę tego nie robić bo zostaniesz sowicie wynagrodzony
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi