Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Instalacja:Push everything in /system folder from zip (use root explorer or Es file explorer with root)Ustaw rw-r--r-- uprawnienia do wszystkich plikówRestart telefonu Download:http://www47.zippyshare.com/v/37682202/file.html Screenshoots: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek9721 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 witam czy będe mógł wrócic do do starego touchwiza jeśli zainstaluje tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jeżeli zrobić kopie plików to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik27 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 prosze dokladniej jak to zainstalować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jest to plik zip. Więc musisz wejść w Custom RecoveryInstail zip from sdcardWyszukujesz plik i wybierasz Install Tylko musisz mieć ROOT i CWM kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik27 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 okej dzieki juz zrobione sory ale mam jeszcze jeden problem wszedłem w recovery i probuje to zainstalować to wyskakuje mi instalation aborded co robic z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Chyba nic nie zrobisz...Spróbuj zrebootować recovery i wgrać jeszcze raz...Może Ci te zadziałają...kliknij i przejdź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard Krauze Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 a czy to będzie chodziło na stock romie?Być może głupie pytanie się dla Was wyda ale zielony jestem w tym temacie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veeon Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Nie. Launcher jest przeznaczony dla systemu CyanogenMod 10. Więc nie zadziała na stocku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek9042 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 A na pÓjdzie mi na CM 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi