r0xden Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 CyanogenMod 11 dla Galaxy Ace Plus JA I SERWIS CYANMOD.PL NIE ODPOWIADAMY ZA JAKIEKOLWIEK USZKODZENIA TELEFONU, UTRATĘ GWARANCJI, USZKODZENIA KARTY SIM BĄDŹ SD, WYKONUJĄC INSTRUKCJĘ PONIŻEJ JESTEŚ ŚWIADOMY CO ROBISZ. JEŚLI NIE MASZ ŁBA NA KARKU, ODPUŚĆ. Wymagania:- custom recoveryBugi:- Adres MAC WiFi jest taki sam dla wszystkich urządzeń korzystających z tego ROMU. WiFi normalnie działa i da się z niego korzystać.Instalacja:- wrzuć ROM oraz Gapps na telefon- wejdź w recovery- zrób wipe data- zrób wipe cache oraz wipe dalvik cache- zainstaluj ROM- zainstaluj Gapps- rebootDownload:- ROM: znajdziesz go po kliknięciu w link- GAPPS: znajdziesz je po kliknięciu w linktemat z xda: http://forum.xda-developers.com/galaxy-ace-plus/development/wip-cyanogenmod-11-0-gt-s7500-t2957544 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Gapps Ci nie działa (znaczy się link przekierowujący ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 @NeoCM już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KitLer Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Działa dobrze bez lagów? Jak tak to hańba dla miniacza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Nie mam tego telefonu więc nie wiem. Ale Ace Plus ma lepsze parametry od miniacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi