Pawliniak Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Nie jesteśmy odpowiedzialni za wszelkie szkody jakie mogą spowodować zmiany. Kontynuuj tylko wtedy, gdy jesteś świadomy tego, co robisz! Dotykowe recovery dla Galaxy Mini 2 Instrukcja:Uruchamiamy Odin i w miejscu PDA wybieramy ściągnięty plik. Podłączamy nasz telefon w trybie download ( vol- + home + power ). Po wykryciu przez Odin portu com ( zaświeci się na żółto ) naciskamy start. Kilka chwil i mamy zainstalowane recovery . Download:Odin3.ziphttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/598-teamwin-recovery-project-twrp-24/?p=32597 źródło: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203410 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaazy Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Skąd wezmę tego odina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Jest jako załącznik. Kliknij na nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kontener Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zainstalowałem jak mówiłeś ale się nie włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Telefon, czy recovery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kontener Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dobra już mi się włączyło. W linku jak włączyć recowery jest źle napisane. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Berd Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Odin nie wykrywa telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Sterowniki, port usb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zainstalowałem odina, wykył mi telefon, klikam pda i nie wykrywa mi recoverów co mam zrobić? nawigacja satelitarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 wypakowałeś je winrarem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Dobra wykryło musiałem na pulpicie zainstalowacAle nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 pokaż screena ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal3122 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 no lol teraz pisze pass http://haker.nie-spamuj.eu/sieci.html Dobra robie root'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak czytam wasze problemy..to mi się płakać chce..Najlepiej to przyjechać i jeszcze samemu wam zainstalować prawda? Ciężko jest trochę samemu pokombinować i sobie poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Albo przeczytac instrukcje na naszym forum dokładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotleet Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Link nie działa a mi się tel zepsuł i zanim naprawią to chce zrobić samsunga galaxy mini 2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Najpierw wgrywasz cwm poprzez odina cwm-6.0.3.3-b2-jena.tar(1).md5 A potem poprzez cwm wgrywasz ten pliczek twrp-2.6-jena.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi