Rocking Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Witam,Nie wiem czy napisałem do poprawnego działu, ale chciałem się zpaytać jak ustawić pogodę na ekranie blokadzie tak jak było to na CM11 bo w tej chwili nie mam bladego pojęcia jak umieścić ją na ekranie blokadzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Download98 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Menu > Ustawienia > Ekran blokady > Widżet zegara > Panel pogody i zaznaczasz opcję "Wyświetl pogodę" resztę ustawiasz sam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie istnieje taka opcja.. całe ustawienia przeszukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamik0097 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witaj, a skróty blokady ekranu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 W skrótach ekranu blokady też nie ma. Sprawdzałem. A nie myślałeś sobie zainstalować z GP jakiś ekran blokady? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocking Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Nie, bo inne pobierają więcej baterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 No to nic nie poradzisz. Autorzy porzucili skróty ekranu blokady w takiej formie jakiej były czyli wigdety, a szkoda. Sam ceniłem takie rozwiązanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi