kamil79123 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam, czy już coś wiadomo odnośnie odblokowania bootloadera lub wgrywanie custom Romów na ten telefon ? (LG spirit h440n) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 @kamil79123 Niestety brak informacji takowej. Telefon jest jeszcze zbyt świeży. Możesz spróbować Kingo ROOT ale uprzednio zalecam zrobienie backupu danych. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil79123 Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Roota to ja już miesiąc mam. O aktualizacji od LG informacji brak. Czy w ogóle ktoś próbuje złamać bl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @kamil79123 Szczerze to nie wiem... Po prostu musisz czekać aż coś się pojawi. Najlepiej śledzić wątki dotyczące Twojego telefonu na XDA-Developers. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemovirus Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 kamil79123 mam pytanko powiedz jak zrotowałeś swojego lg spiryt bo mam telefon 2 miechy i nie mogę go za kija zrotować z góry dzięki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Włącz debugowanie USBTap, tap, tap - morsem z LGE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kamil79123
Witam, czy już coś wiadomo odnośnie odblokowania bootloadera lub wgrywanie custom Romów na ten telefon ? (LG spirit h440n)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi