miniii Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Cześć,znudziło mi się po dwóch miesiącach używania stocka już jego wygląd.Jakiś fajny rom, który nie bedzie ciągnał za wiele baterii, oraz jakoś będzie wyglądał dość ładnie. CM tak średnio mi podchodzi bo np jak korzystam z glosnika bluetooth to przy wylaczeniu na lekcji to musze pozniej uruchamiać ponownie fona żeby bluetooth wlaczyc co jest dla mnie minusem.Także : +Żywotność baterii, +wygląd +szybkość, Ewentualnie jak są jakieś romy ala iphone to prosiłbym.Każdą dobrą rade nagradzam dużym plusikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jak miałem one to albo cyanogenmod albo InsertCoin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miniii Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 @Pawliniaka coś co naprawde mało energii zużywa? zależy mi na tym a jak odpalam transfer danych to strasznie leci bateria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Stock z obniżonym prockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi