Gość Barteeg Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam, chciałbym zainstalować cm 12, ale nie wiem jak odblokować bootloader.Z góry mówię ,że telefon jest z fabryki, nie od żadnej sieci. Mam roota, i gdy wchodzę w aplikację pokazuje ona "Bootloader: unknown" Gdy wpisywałem * # * # 7378423 # * # * kod znikał i nie wyskakiwało żadne okienko z informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 podłącz urządzenie w trybie download (trzymając klawisz ściszania przy wyłączonym urządzeniu podpinasz pod PC)tam powinno być napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Barteeg Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 w download mam jak bym cos wgrywal "firmware update" dodam ze jak chce zainstalowac recovery przez TWRP wyskakuje mi : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gość Barteeg
Witam, chciałbym zainstalować cm 12, ale nie wiem jak odblokować bootloader.
Z góry mówię ,że telefon jest z fabryki, nie od żadnej sieci.
Mam roota, i gdy wchodzę w aplikację pokazuje ona "Bootloader: unknown"
Gdy wpisywałem * # * # 7378423 # * # * kod znikał i nie wyskakiwało żadne okienko z informacją.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi