Tomasz Bojanowski Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Znalazłem CM na lg g3 s d722 ale nie wiem co po kolei robic ;x Mógłby ktoś napisać swój bądz napisac co robic po kolei aby go wgrac ?http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/lg-g3s-beat-d722-thread-t3110048 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Wszystko co jest tam opisane związane jest z podstawowymi zagadnieniami przez modyfikacjami. Co i gdzie możesz znaleźć. Napisz co chciałbyś zrobić na swoim telefonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomasz Bojanowski Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 No chcialbym wgrac tego cm co tam jest tylko troche nie rozumiem co mam po kolei robic i co misze zrobic aby go wgrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mug@migmail.pl Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Dołączam się do pytania. Jestem totalnym laikiem i trudno mi przebrnąć przez angielskie tłumaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Mały instruktarz: Pierwszy krok to Root Drugi krok to bootloader Trzeci Wybór moda. Polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomasz Bojanowski
Znalazłem CM na lg g3 s d722 ale nie wiem co po kolei robic ;x Mógłby ktoś napisać swój bądz napisac co robic po kolei aby go wgrac ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi