Paweł Drozd Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 witam.zainstalowalem nowego cm i wszystko fajnie smiga jednak sposob wyswietlania menu mnie wkurza.wie ktos jak to zmienic?chcialbym rowniez wybudzac tel bez naciskania przycisku power(np double tap).tak,szukałem w googlach.pomozcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 1. zmień launcher najłatwiej2. nie zrobisz na modyfikowanym romie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Menu główneKliknij tak jakbyś chciał dodać widget.. palcem do góry, jak jest taka strzałka..Tam masz opcje "układ" - kliknij i będzie zmiana na strony. edt.Nie słuchaj tego powyżej, nie zna się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Drozd Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 o dzieki ci.:)zrobione. a o sposobie wybudzania cos wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 NeoCM to było niemiłe. W CM12 nie było tej opcji :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Wprowadzasz człowieka w błąd... więc czemu nie miłe?W moim każdym CM12.1 jest ta opcja (chodzi o romy na bazie CM) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Al Khalif Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja miałem alphe na L5 i nie było tej opcji @NeoCM to wszystko w takim razie wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Drozd Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 mam tylko opcje zeby uspic dwukrotym stunieciem.na wybudzenie nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Nie tu szukasz.Spróbuj tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Drozd Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 nie zrozumielismy sie.menu juz zrobilem(z twoja pomoca) ale pytalem jeszcze o wybudzanie podwojnym dotknieciem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 @Paweł Drozd na stocku była dostępna ta oto funkcja? jak nie to będzie ciężko by podziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Drozd Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 nie mialem stockowego lollipopa...w ktoryms 4.4.4 miałem coś takiego,i wiem ze w lg g3 jest cos takiego.chyba ze to kwestia nakładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 @Paweł Drozd to nie jest w nakładce, tylko w budowie wyświetlacza przez LG, od LG LII można uruchomić tę funkcję, takżę nawet na LG Nexusie, na innych to bardzo ciężko, wiem że na ace 2 jest taka opcja na custom romie dostępna, ale crashuje dotyk po chwili, więc, nie da się u Ciebie włączyć tej funkcji, za to możesz włączyć wybudzanie przez podnoszenie urządzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paweł Drozd Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 ok.teraz zrozumialem wszystko:)szkoda bo przycisk power dostaje w dupe dosc mocno podczas codziennego uzywania ale z tego co widze to ONE jest na tyle wadliwym telefonem ze ten przycisk raczej nie zdazy sie zepsuc:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Paweł Drozd
witam.zainstalowalem nowego cm i wszystko fajnie smiga jednak sposob wyswietlania menu mnie wkurza.wie ktos jak to zmienic?chcialbym rowniez wybudzac tel bez naciskania przycisku power(np double tap).tak,szukałem w googlach.pomozcie
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi