Grzesiek95112 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) Miejsce zmiany: Komunikat o nowej wiadomościOpis zmiany: Im więcej na moim koncie postów i tematów, tym więcej wiadomości w ich sprawie do mnie przychodzi od użytkowników potrzebujących się ze mną skontaktować. Czasami nie zauważam, że dochodzi do mnie wiadomość.Zmiana polegała na wyskakującym okienku z informacją o nowej wiadomości za każdym razem kiedy przyjdzie do mnie wiadomość.Uzasadnienie przydatności: Łatwiejsza komunikacja pomiędzy użytkownikami.Znalazłem opcję w ustawieniach, która domyślnie była ustawiona: Wyświetl informację, gdy otrzymam nową wiadomość (zostanie pokazana najnowsza)Odznaczyłem, zaznaczyłem, wylogowałem się i zalogowałem. Komunikaty pojawiają się.Temat do zamknięcia lub usunięcia. Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Grzesiek95112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Spoko poszukam żeby było w standardzie. Następnym razem staraj szukać jak to się ustawia przez panel Pomysł dobry jednak nie mozna ustawić tego w standardzie dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi