Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Witam !Czy usunięcie portalu to dobry pomysł ? Chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat Po wpisaniu cyanogenmod.pl przenosiło by od razu na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Już się bałem że Chcesz usuwać Cały cyanogenmod.pl O.O Portal na zasadzie Bloga byłby fajnym pomysłem , ale chyba skupiamy się na forum. Więc tymczasowo (dopóki nie znalazłyby się osoby które by tam pisały) Można portal zamknąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kinomam0 Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 koniecznie przekieruj na forum !!! Dal bym jakiś zachęcający , widoczny odnośnik do portalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Samo będzie przekierowywało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Ja jestem za tym by forum było pod domeną a portal pod /portal albo coś w ten deseń. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi