Micholex Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Witaminteresuje mnie wgranie nowego romu albo aktualizacji dla htc desire 510 najlepiej na 5.0 lollipopi nie byloby w tym nic trudnego gdyby nie fakt ze po wgraniu nowego roma odinem traci sie gwarancje a wolałbym takowa zachowaćtelefon nalezy do mojego brata ktory poprostu musi miec lollipopa sprawa zycia i smierci rozumiecie ;Djednak boje sie go zostawic bez gwarancji telefon jest brandowany z orange. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Przeniosłem do odpowiedniego działu.Skoro ma brand z Orange to po cyanie.PS. Na urządzenia HTC nie wgrywa się romów odinem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Tylko flashtoolem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Micholex
Witam
interesuje mnie wgranie nowego romu albo aktualizacji dla htc desire 510 najlepiej na 5.0 lollipop
i nie byloby w tym nic trudnego gdyby nie fakt ze po wgraniu nowego roma odinem traci sie gwarancje a wolałbym takowa zachować
telefon nalezy do mojego brata ktory poprostu musi miec lollipopa sprawa zycia i smierci rozumiecie ;D
jednak boje sie go zostawic bez gwarancji
telefon jest brandowany z orange.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi