androidekPL Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Best Fiends Ja na trafiłem na nią zupełnie przypadkiem, grając w podobną, tylko że bardziej zaawansowaną. Były tam jakieś karty, które trzeba było boostować a postacie levelować, ale szukałem czegoś lżejszego bo tamto było za bardzo skomplikowane.I tak trafiłem na Best Fiends, obecnie jestem już ponad 40 levelem i nie ukrywam że jest naprawdę bardzo ciężko Graliście już w Best Fiends? Jak wam się podoba? Natomiast grę pobrać stąd:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Seriously.BestFiends&hl=pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Nie grałem, ale grafika jest piękna. Sukces gwarantowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @Pawliniak nigdy nie grałeś w te gre? ja w nią grywałem na starym SE zanim android wyszedł na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Nie miałem okazji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi