Jeyson Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Witam chciałbym zapytać się waszej opinii na temat CM. w sgs4.Chwile tylko uzywalem cm12 lecz na cm11 wydaje mi sie jest wiecej opcji modyfikacyjnych np. opcja z aplikacjami ktore aplikacje maja dostęp do danych uprawnien. Czy znacie jakies zalety Cm12? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Popraw temat a otrzymasz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Wszystkie opcje z CyanogenMod 11 dostępne są w CyanogenMod 12. Oczywiście osobiście zawsze polecam najnowszy system instalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 @Pawliniak a ja się nie do końca z Tobą zgadzam, ja polecam wgrać stabilniejszą wersję starszą wersję CM'a, kiedy już będzie dość aktualizacji wtedy zalecam się ''przenieść'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi