Zioło Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Instalator Cyanogen Mod pobrany ze strony cyanogenmod.org nie może wyszukać mojego telefonu przy próbie instalacji.Dodam jeszcze że mam zainstalowany instalator na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Model nie ma wsparcia. Jeżeli chcesz ingerować w oprogramowanie musisz robić to ręcznie poradniki dostępne są w dziale Poradniki, Romy i Mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 bo cm installer nie wspiera Twojego urządzeniaPS. Model telefonu w nazwie tematu piszemy tak np. [OnePlus One] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zioło
Instalator Cyanogen Mod pobrany ze strony cyanogenmod.org nie może wyszukać mojego telefonu przy próbie instalacji.Dodam jeszcze że mam zainstalowany instalator na telefonie.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi