Pawliniak Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Changelog: - Na podstawie oficjalnego CyanogenMod 7.2.0 build 03/01/2013 (dd-mm-rr) Nightly;- Mr kernel Android. Wygląd, grafika i narzędzia: - Launcher Holo v2.0.2;- ICS \ JB Theme System (nie APK);- New Jelly Bean Statusbar (CM 10,0);- Themed w ICS-JB-Blue cm Default Style 7,2 lockscreens;- ICS-JB style;- Moc Statusbar widget kolor wskaźnik pressetted w ICS-JB stylów;- New Transitions Jelly Bean styl);- Tweaks tabletka (programowany), aktywny w ramach;- Zegar Center Statusbar;- Pełna Font Roboto;- Nowy Powiększone CyanogenMod 10 (Jelly Bean) Settings.apk;- Nowy CyanogenMod Wallpaper (New Wallpaper Experience) Mix (Jelly Bean 4,1 i 4,2, ICS, plaster miodu i inne);- Galeria 3D zastąpione QuickPic jako aplikacji użytkownika;- Camerasound na \ off plastra przez autoradio78;- Videosound na \ plaster off przez autoradio78;- Nowe logo bootanimation Doświadczenie i domyślna tapeta;- Nowe dźwięki z JB AOKP aranżacji (użyteczne tylko tonów). Screeny: Wydajność:- Adrenaline Silnik 4,4;! - HOT: 90% renderowania grafiki z GPU;- Build.prop tweaks nowe;- Dalvik ustawiona na 24m;- Compcache wyłączone;- Dithering wyłączone;- 16 bit slajd włączone;- Cache Scrolling;- HOT!! Xloud Dźwięk z Menedżerem pracy DPS doskonałego dźwięku;- Silnik BRAVIA;- Performance Kernel OC do 806 MHz;- Możliwość instalowania nieznanych aplikacji źródłowych w pierwszym bagażnika;- Debug usb usunięte z statusu zostanie notifactions;- Tryb samolotowy domyślnie aktywne po pierwszym uruchomieniu (dla tych bez planu danych);- Pre-patched hosta plik (adaway) dla nie mieć advertisemant w aplikacjach. Aplikacje: - CM7 SMS / MMS App poprawie (z bąbelkami) przez lousou76 [Naprawione niewidzialny odbiorców wpisując];- CyanMobile zaawansowany TaskManager;- SuperSu app i binarne;- Gapps w kompilacji z najnowszego sklepu Google Play 3.10.14;- Niepełnosprawnych Setup Wizard w pierwszym bagażnika;- Usunięty Aktualizacja CM Informuj;- Usunięte Stats cm;- Usunięte Protips;- Usunięty widget Genie;- S2E;- CPU Temp Widget;- SGSII zegar cyfrowy Widget ICS style by autoradio78;- File Manager;- Achep czasomierz i stoper app;- Szybsze GPS;- Kalibrator Akumulator;- Media skanowanie. Instalacja:- Wejdź do recovery;- Należy wykonać pełen Wipe ("wipe data / Factory Reset", "wipe cache partition" e wytrzeć Dalvik cache ");- Wybierz "install zip z karty SD" i po "wybierz zip z karty SD";- Wybierz rom i poczekaj do zakończenia procedury;- Teraz wybierz: "Rebote";- Pierwsze uruchomienie wymaga dużo czasu (do 10 minut) .. wszystko gotowe. Download:http://www.mediafire.com/download/gkmlply48kcpdl8/TassNewExperience-JBSE-FINAL2.zipNew Experience Jelly Bean Special Edition 01 October FINAL 2 VERSIONCm7 Stock Keyboard LDPICm7 Stock Keyboard DEFAULT SIZESamsung Stock Keyboard link xda:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2193327 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcyk22 Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 moglibyście zaktualizować link z rom,em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zaktualizowałem (26-03-2013) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyPsk Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Czy wszystko Dziala w tym romie bo chce go koledze wrzucic na jego mini1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tak tak wszystko powinno działać. Zaktualizowałem do najnowszej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LennyPsk Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Czy mozna o reupa 3 ostatnich linkow bo nie dzialaja i czy mozecie napisac co to za pliki statusbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 To co się dało to wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaxsuu Opublikowano 3 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 mi tam pisze Installation aborted ;/ wicie co mam może zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel12234 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Zainstalowałem i używam przez jakiś miesiąc i system nie jest zbyt stabilny.Procka nie da się podkręcić do 806 bo zaraz wraca do bazowych 600, sporo RAMU jest zajęte (ale to chyba normalka. U mnie dostępne jest jakieś 150 MB).Na plus to wygląd CM10 ( i nowe życie dla S5570 ) oraz zainstalowane już (dość potrzebne) apki Niemniej jednak POLECAM !Nowe życie dla miniacza. Jedyny z dotąd przetestowanych systemów tak dobrze działający i przystosowany do S5570 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi