dudi306 Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Witam mam taki komunikat,,, nie zarejestrowano w sieci,, czy jest jakiś tani i skuteczny sposób pozbycia się tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 @dudi306 no to simlock, serwis gsm Cię czeka, urządzenia od orange są poblokowane na maksa, czasy kiedy możesz sam sobie ściągnąć sima w domu się skończyły już, to nie na przykład sony ericson k550 gdzie możesz samodzielnie wgrać patch na simlock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zrób wipe data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dudi306 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Robiłem nic nie dało , robiłem root CWM wgrywałem ROM I8190NXXAMG1_I8190NOXAAMG1 i totalnie nic na karcie orange śmiga na innych nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 @dudi306 telefon pierwotnie był z stockiem od orange i czy był z orange? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dudi306 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 tak z orange mam pudełko i gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dudi306
Witam mam taki komunikat,,, nie zarejestrowano w sieci,, czy jest jakiś tani i skuteczny sposób pozbycia się tego ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi