r0xden Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 CyanogenMod 7 Music Edition dla Galaxy Gio!Nie mogę wstawić fotki jako załącznik ponieważ pobiera się w jakimś dziwnym formacie, dlatego nie zuploadowałem na forum. Co nowego?● Wiele nowych rzeczy● ROM jest szybki i sprawny● Dobra żywotność baterii● Ładny, nowy interfejs użytkownika, system ma motyw który zmienia go w 100%● 1.0.8 Ace Launcher● Music Edition: Advanced Linux Sound Architecture + Komórka + Beats Dolby Manager i najnowszy Google Muzyka(Nowy Mega Bass - Audio Booster, dzięki geva28).● Aplikacje Google, najnowszy Sklep Play● Niektóre nowe aplikacje systemowe● Nowa, ładna bootanimacja z Lollipopa (dzięki hussey08) oraz dźwięki z iOS● Nowe czcionki● Nowy kolor paska głośności, teraz jest niebieski● Klawiatura z LG● Najnowszy patch do pliku hosta [brak reklam]● Dodano menu animowanych tapet● dalvik.vm.heapsize podniesiony do 64 mln akcji, jak na stocku● menedżer zadań z Samsunga● Nie ma tweaków i skrypty które możesz instalować kiedy chcesz. Autor ROMu poleca ten● Usunięto CM Updater w ustawieniach Download: http://www.mediafire.com/download/4oi457img2gm0sj/gio-Music_Edition-20140903.zip Instalacja:- wrzuć ROM na telefon- wipe data i cache- zainstaluj ROM- reboot xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164025 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 " Nie ma tweaków i skrypty które możesz instalować kiedy chcesz. Autor ROMu poleca ten "NIe rozumiem tego fragmentu - możesz jaśniej? .... zaczynam przygode z telefonami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0xden Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Tez tego nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @RobRoy dodatki typu v6, pureperformance, flyonmod etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Jeszcze jedno pytanie - zainstalowałem program CircleLancher (widget) - nigdzie nie widac ikony. Wogóle nie ma czegoś takeigo jak Widgety. Jak to odkryć ?Z góry dziękuje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 @RobRoy tapnij palcem na pólpicie lub wciśnij menu podręczne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobRoy Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Królu Złoty ..... jakie to wszytko ... oczywista oczywisytość ... ;-) Wybaczcie , bo starawy jestem .... ale ciekawy mimo swoich prawe 6 dekad...Dzięki wielkie .. .;-)Jeszce jedno pytanie - ten powyższy mod - Music Edition - to najnowsza nowość dla GIO ? Świeży jestem w temacie ...Dostałem staruszka GIO i ucze sie modyfikować i grzebać w telefonach, taż zeby nie uceglić mojego lepszego pomocnika Galaxy Xcover2 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 @RobRoy wydaje mi się że to najnowsza nowość dla gio, aczkolwiek mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi