Jacuu Ś Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Hej!Zauwazylem, ze przegladajac internet, po okolo 20 minutach tyl telefonu(okolice przyciskow) i z przodu u gory telefon staje sie po.prostu cieply.. Ten sam problem wystepuje w waszych LG G2?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eurodancer Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 To normalne. Nie przejmuj się W aktualnej temperaturze moj Redmi 1S i Valencia2 się smarzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Jacuu Ś gdyż jest za to odpowiedzialny układ scalony od zasięgu/internetu itd, tak to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Bo martwilem sie tym, ze ludzie pisali o zoltych plamach na wyswietlaczu (przebarwienia czy cos, ogarnijcie na necie) i ze to podobno od rozpuszczonego kleju, ktory topil sie pod wplywem ciepla xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Jacuu Ś całkiem możliwe, rada na to:jak masz możliwość neta przez wifi to nie podgrzewaj patelni [lg g2 ] tylko jedź przez wlan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja zawsze ale to zawsze jade na wifirifi ;D Tak sobie mysle, ze te upaly ktore byly, spowodowaly, ze temperature w pokoju mialem 30*C.. Teraz lezac w lozku jest chlodniej i telefon tez chlodniutki Czy temperatura jaka mialem w domu mogla spowodowac te grzanie sie G2? Co sadzisz o tym?;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Jacuu Ś no oczywiście, mój 4X mnie ogrzewał na plaży xD to wiem xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi