kubar34 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 witam, wczoraj robiłem update telefonu(adb fastboot) rom VIBEUI_V2.0_1516_7.421_ST_K910 problem polega na tym,ze nie mogę dograć gapsów. jakieś sugestie? z góry dziękuję za pomoc.Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja to nie możesz? Reboot do CWM/TWRP i instalujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kubar34 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja to nie możesz? Reboot do CWM/TWRP i instalujesz.no właśnie nie idzie... może coś źle robię opiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ale dokładnie, wybierasz plik i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Poprawiłem temat Przeczytaj zanim napiszesz kolejny. http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kubar34
witam, wczoraj robiłem update telefonu(adb fastboot) rom VIBEUI_V2.0_1516_7.421_ST_K910 problem polega na tym,ze nie mogę dograć gapsów. jakieś sugestie?
z góry dziękuję za pomoc.
Kuba
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi