Locz33k Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Siema Cyanowcy!Mam problem z aplikacją YouTubemiędzyinnymi z jakością (max 360p) po instalacji ROM'a od OMNI z (xda-developers).Na poprzednim ROM'ie nie było tak max (Nova Fusion 5.1.1) 480p było.Nawet OGYouTube nie pomaga, tylko 360p, a pisze że max do 1444p... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Proponuję Ci instalację poprzedniego ROM'u. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ojj, czekam na aktualizacje od NF i wracam, bo potrzebuje nagrywania (np. na Snapie) (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Żaden ROM nie jest bez bugów. Zawsze jakieś się znajdą. Dlatego polecam Ci wgranie stocka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Stock mi się znudził, a pozatym android -.-.Już coraz więcej producentów appek na GS / PS robią na 4.4.4/5.1.+...Więc 4.1.2 ( chyba ) jest jak dlamnie za słaby ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 L0LEK Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nie opłaca się stocka chyba że by to był 4.4.4 to jeszcze ale nie 4.1.2 mam s3 i dla mnie jest bardzo słaby tak jak mówiłeś aplikacje są aktualizowane i 4.1.2 słabo sobie radzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 (y) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Ja mam taki problem że mi czasani nie ładuje filmów i wyrzuca do ekranu głównego. Jeśli lubisz samsungi to polecam virginity v14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @bANIKGames spróbuj przez przeglądarkę, albo np inną apkę, myślę że na chama się nawet uda na mxplayer to odpalić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 King_Stone_69 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Po wyłączeniu się YT szło przez APV YT MODULE XPOSED. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Locz33k Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Locz33k
Siema Cyanowcy!
Mam problem z aplikacją YouTube
międzyinnymi z jakością (max 360p) po instalacji ROM'a od OMNI z (xda-developers).
Na poprzednim ROM'ie nie było tak max (Nova Fusion 5.1.1) 480p było.
Nawet OGYouTube nie pomaga, tylko 360p, a pisze że max do 1444p...
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi