krolm100 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Witam Tak, jak w temacie, pod płotek idzie ten niebywały cud technik jakim jest ASUS AH3650, karta posiada przepiękny radiator i pasywne chłodzenie co jest rzadkością, reszta danych, które z resztą przy tych dwóch niewątpliwych zaletach tej karty jest nieistotna dostępna w Internecie. Karta oczywiście sprawna i sprawdzona, gratis dorzucam 2X GoodRam 512, których nie sprawdzałem. Cena jaka mnie interesuje to 90zł + wysyłka nowa cena 70zł +wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 o kurde ale klasyk, ale jeszcze się nada do grania w gry a swoją drogą ciekawe czy ktoś ma jeszcze grafe voodoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 wciąż aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 ofert nadal aktualna obniżam cenę o 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 czy jest na pci-e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 kości RAM są gratis i nie wpływaja na cenę, nie wysyłam z pobraniem, mogę wystawić na Allegro. NIe znam się na tym, wszystkie informacje dostępne w Internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 otóz to, 3650 wychodziła na agp i pci-e a mnie interesuje ta druga, daj mi foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 http://olx.pl/oferta/karta-graficzna-asus-ah3650-ram-CID99-IDb1wIR.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 AGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolm100 Opublikowano 24 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi