hipolituspospolitus Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Witam. Mam problem z tabletem Samsung galaxy tab 3 lite. Po uruchomieniu pojawia sie TWRP TEAM WIN RECOVERY PROJECT V2.6.3.0 . Co mam zrobic aby tablet znow dzialal. Prosze o opisanie krok po kroku. DZIEKUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Wgraj stocka. A co robiłeś nim ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 przypadkiem nie aktualizowałeś stocka przez fota z wgranym custom recovery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hipolituspospolitus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 kupilem go juz takiego od kumpla. Jak wgrac tego stoka? Bo ja nawet nie wiem co to jest. dziekuje za pomocNapisalibyscie krok po kroku co mam pobrac i jak wgrac? DZIEKI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3362-samsung-galaxy-s5-aktualizacje-firmware-wgrywanie-softu-odin/ poradnik dla wszystkich urządzeń samsungaStocki do pobrania na sammobile 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hipolituspospolitus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 jaki ze mnie matol!!!! podczas wgrywania padla mi bateria, i tablet w ogole nie odpala ani gdy go podloacze pod ladowarke ani nic. da sie cos z tym zrobic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wejdź w download mode (vol-, home, power) i wgraj stocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hipolituspospolitus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 wlasnie gdy go wgrywalem padla mi bateria, i teraz nic nie odpala. ta kombinacja tez. Japier.... Da sie cos z tym zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Wyjmij baterię, podepnij do komputera, wejdź w download mode i włóż baterię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hipolituspospolitus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 wychodzi na to ze klapka jest na stale ni cholera nie chce sie otworzyc. Jest to mozliwe ze jest otwierany od strony wyswietlacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Poszukaj poradnika jak dostać się do baterii. Spróbuj jeszcze wejść w download mode trzymając przyciski 10 sek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hipolituspospolitus Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 znalazlem jak https://www.youtube.com/watch?v=j-oRysG6Oiw. da to cos jesli mu wyjme te baterie napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 r0xden Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zawsze można spróbować, aczkolwiek nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Podładuj baterię. na tablecie. Naładuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hipolituspospolitus
Witam. Mam problem z tabletem Samsung galaxy tab 3 lite. Po uruchomieniu pojawia sie TWRP TEAM WIN RECOVERY PROJECT V2.6.3.0 . Co mam zrobic aby tablet znow dzialal. Prosze o opisanie krok po kroku. DZIEKUJE.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi