asdf123 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Mam problem z połaczeniem USB z komputerem, mianowicie PTP mi działa normalnie telefon jest wykrywany jako aparat fotograficzny, a jak chcę zgrać muzykę czy coś innego na telefon nie wykrywa mi go przez MTP i program LG PC Suit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 popraw nazwę tematu a otrzymasz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Inny portSterowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
asdf123
Mam problem z połaczeniem USB z komputerem, mianowicie PTP mi działa normalnie telefon jest wykrywany jako aparat fotograficzny, a jak chcę zgrać muzykę czy coś innego na telefon nie wykrywa mi go przez MTP i program LG PC Suit.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi