Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam !Na początku nowego miesiąca szykujemy dużo zmian które mają polepszyć korzystanie z forum. Jedną z takich zmian jest instalacja Advanced Tags & Prefixes (http://community.inv...-tags-prefixes/) który ma na celu wymuszę identyfikatora tematu (niżej screen).Tu nasuwa się moje pytanie jakie tagi identyfikujące tematy powinny się znaleźć na naszym forum.Obecna lista:RECOVERYROMMODROOTPROPOZYCJAPROŚBATUTORIAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Narzędzie , Windows , Linux - coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jeżeli uważasz ze będzie potrzebne to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 TUTORIALWysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jeżeli uważasz ze będzie potrzebne to tak uważam że lepiej byłoby gdyby zaoszczędzić te 15 $ na hosting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Z hostingu nie ruszam Mod uważam za potrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Ja również uważam że to zwiększy czytelnosc forum, a jak trzeba będzie to wyślę kolejnego smsa. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi