Pawliniak Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ClockworkMod Touch Recovery 6.0.2.8 for Samsung Galaxy S3 *GSM* ONLYPamiętaj każda ingerencja w telefon może powodować jego uszkodzenie ja jak i całe forum nie ponosimy odpowiedzialności za uszkodzenia Jak zainstalować ClockworkMod Touch:1. Pobrać załączony plik tar na dole tego postu. Nie rozpakowujemy !2. Pobierz Odin (tylko Windows) na dole, jeśli pobierzesz już to go rozpakuj w folderze na swoim komputerze3. Uruchom telefon w trybie DOWNLOAD: Wyłącz urządzenie, przytrzymaj 'HOME' + 'VOLUME DOWN "i nacisnąć przycisk' POWER 'przez ok. 2 sekundy, aż UWAGA! Ekran. Naciśnij "VOLUME UP", aby wejść do trybu download.4. Podłącz kabel USB5. Uruchom Odin (Odin3_v3.04.exe).UWAGA: Gdy Odyn otwiera powinieneś zobaczyć, że pierwsze pole na górze pod ID: COM powinien się niebieski i "Added" powinien pojawić się w oknie wiadomości w odinie.6. Upewnij się, że "Auto Reboot" i "F.Reset Time 'są zaznaczone i nic więcej.7. Kliknij na 'PDA' przycisk w Odyna i przejdź do pliku recovery-cwmtouch-6.0.2.8-GTI9300.tar pobranego produktu.8. Kliknij przycisk 'Start' aby wgrać CWM do telefonu.UWAGA: Można zobaczyć co dzieje się w oknie komunikatu Odina. Gdy lampa błyskowa dopełnia powinieneś zobaczyć "RESET" w lewym górnym rogu okna, a telefon uruchomi się ponownie.9. Masz teraz ClockworkMod TouchJak uzyskać dostęp do ClockworkMod Touch:1. Odłącz kabel USB.2. Wyłącz telefon3. Przytrzymaj 'HOME' + 'VOLUME UP' i nacisnąć przycisk 'POWER' przez około 5 sekund, aby wejść w tryb recovery.Download:Odin3-v1.85.ziprecovery-cwmtouch-6.0.2.8-GTI9300.tarŹródło http://forum.xda-dev...d.php?t=1719744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deker Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Nie wiem czy odkrylem ameryke czy nie, ale wgrywajac recovery-cwmtouch-6.0.2.8-GTI9300, nie uzylem odina ponownie tylko sciaglem z tej strony http://d-h.st/users/philz_touch/?fld_id=16049#files zipa najnowszego i normalnie jak roma zainstalowalem ponownie uruchomilem i pojawilo sie nowe recovery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Faktycznie to szybsze rozwiązanie. Czy byłbyś w stanie napisać podobny poradnik do tego jak instalowałeś krok po kroku? Bardzo by to ułatwiło innym użytkownikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deker Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Postaram na dniach to opisac Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Nie ma adnotacji, iż ta modyfikacja nabija licznik flashowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deker Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Nie bardzo czaje o co chodzi. Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie ma adnotacji, iż ta modyfikacja nabija licznik flashowańTo napisz tutorial - wtedy uaktualnimy tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ale jak... ?przecież już jest.Nie mieliście samsungów?? Pewnie o fladze 1x0 lub 0x0 też nie wiecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie mieliście samsungów??Ja nie mam więc z chęcią się czegoś nauczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
death0pl Opublikowano 7 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Witam, a co jesli robie tak jak jest napisane i nie chce sie wgrac ? wyskakuje Fail Dodam że jak Odin znajduje port to jest w kolorze żółtym a nie niebieskim Poszło, nie włączyłem debugowania USB, możecie dopisać ten punkt, będzie prościej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi