Arianv8 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam. chce sobie kupić telefon samsung galaxy s4 i9505 lte 16 gb ale chciał bym wiedzieć ile on ma pamieć wewnętrznej ? wiem ze 16 gb mi chodzi o pozostałą pamieć na gry. prosze o nie pisanie komentarzy typu kup '' kup inny telefon '' albo '' to jest złom'' bo ja zdania nie zmienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Jeżeli telefon ma 16GB to na wszystkie Twoje pliki pozostaje między 12-10GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Heheszki Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Przepraszam z góry za odkop ale wolę doinformować użytkowników. Łączna ilość dostępna dla nas wynosi: 9,8GB. Tak podaje informacje po instalacji CM13. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi