waksio Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 WitamPanowie czy wie ktoś dlaczego w cyanogenmod 9 nie działa mi internet po 3g? gdy włączę tylko 2g lub wifi net działa bez problemu. Jesli natomiast włączę 3g internet nie chce smigać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witaj, to jest wina pliku odpowiedzialnego za dostęp do sieci GSM/EDGE/3G/HSPA.Miałem podobny problem, z tym że nie miałem 3G i HSPA na androidzie 2.3.3 a potem zainstalowałem CyanogenMod 9 RC i też nie miałem 3G i HSPA potem zacząłem kombinować z plikiem " Modem.bin " na CyanogenMod 9 RC i w ogóle nie miałem dostępu do sieci komórkowej, w końcu zainstalowałem jeszcze raz Androida 2.3.3 ROM oficjalny Samsunga i zaczęło działać GSM/EDGE/3G/HSPA i zainstalowałem CyanogenModa nic nie kombinując z plikiem odpowiedzialnymo za dostęp do sieci GSM/EDGE/3G/HSPA no i działa GSM/EDGE/3G/HSPA.Nie kombinuj nic z tym plikiem gdy masz wgranego CyanogenModaWgraj oficjalny ROM przez Odin'a na swojego smartfona dorzucając plik Modem.bin w Odin'ie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
waksio
Witam
Panowie czy wie ktoś dlaczego w cyanogenmod 9 nie działa mi internet po 3g? gdy włączę tylko 2g lub wifi net działa bez problemu. Jesli natomiast włączę 3g internet nie chce smigać...
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi