KuASY Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Witam, Posiadam CM 12.1, znalazłem opcję ustawienia --> motywy --> tapety ekranu blokady. Jednak po wybraniu nie przechodzi o tapet. Czy to jakiś błąd czy tak ma być? Dziękuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuASY Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Ok wieczorem poszukam, jak coś opiszę problem Czy to nie jest ten sam problem? niezłe jaja, aby było tyle zachodu przy zmianie tapety OK PROBLEM ROZWIĄZANY ZA POMOCĄ TEJ APKI! POLECAM. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miniprepumen.cm12.changelockscreencm12 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 To zapewne bug romu, ustaw te tapete przez apke galerii albo w ustawieniu ekranu blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuASY Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Jak klikam na zdjęcie to mogę ustawić tylko jako tapeta, nie ma opcji tapety blokady ekranu poszukam jeszcze w ustawieniach ekranu blokady. edit w ustawieniach ekranu blokady nie ma w ogóle opcji tapety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Napewno tak to znajdziesz, jak to nadal nic nie da, to sprawdź te zdj które chcesz ustawić na tapetę ekranu blokady, jak nadal to nie to, to pobierz Next Lockscreen od M$, polecam go;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuASY Opublikowano 24 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Zrobiłem aktualizację CMa niestety tel się ciągle restartuje :/ podładuję baterię i sprawdzę jeszcze raz.Opcji w tel nigdzie nie ma do zmiany tapety ekranu blokady. OK tel wstał, Cm z dzisiejszą datą nadal nie ma opcji ustawienia tapety ekranu blokowania widac jakiś błąd systemowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 24 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2015 Może jest problem z tapetą? Spróbuj, może za którymś razem pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuASY Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Próbowałem z każdym zdjęciem, nie da rady Zainstalowałem Next Lockscreen , tylko baterie zjada w ciągu kilku godzin do zera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Może lepiej będzie jak odinstalujesz Next LockScreen'a. Spróbuj to:a zobacz tak:menu-> Ustawienia-> Motywy -> Tapety ekranu blokady Troche się zmieniło jak widać.Korzystasz z Google Launcher Now.. Poczytałem trochę na temat problemu, więc jest wysoce prawdopodobne, że sposób przedstawiony poniżej zadziała: Zmień sposób blokady ekranu, np. na odblokowanie symbolem. Prawdopodobnie będzie się dało ustawić swoją tapetę. Następnie, jeżeli chcesz możesz wrócić do normalnego odblokowania ekranu blokady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KuASY Opublikowano 26 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Next LockScreen odinstalowany. Jak wchodzę w menu-> Ustawienia-> Motywy -> Tapety ekranu blokady to nie mam wyboru tapety, TYLKO tapetę z motywu jakiegoś mogę wybrać. A ja chcę wybrać tapetę z galerii. Zmiana ekranu blokowania nic nie pomogła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Korti Opublikowano 26 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2015 Może napisz o swoim problemie na oficjalnej stronie twojego romu na XDA, a przy okazji sprawdzisz czy inni też go nie mają.1. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/rom-cyanogenmod-12-1-nightlies-qcom-t30889842. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/exclusive-antaresone-alucard24-s-t3066696 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KuASY
Witam,
Posiadam CM 12.1, znalazłem opcję ustawienia --> motywy --> tapety ekranu blokady. Jednak po wybraniu nie przechodzi o tapet. Czy to jakiś błąd czy tak ma być?
Dziękuje i pozdrawiam.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi