Rocking Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Mam problem z odblokowaniem bootloadera, a wynika to z tego faktu, że wyslalem ponad tydzień temu maila do Huawei, lecz nie dostałem odpowiedzi zwrotnej i na ten moment nie mam pojęcia w jaki spoób mogę odblokować bootloadera bez kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rocking Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Odpowiedzi nie otrzymalem użyłem własnych środków.. Wykonałem według tego poradnika i otrzymałem kod do Bootloaderahttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60959497&postcount=10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 poczekaj jeszcze tydzień, jak nadal nie otrzymasz maila, napisz jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rocking Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 A mógłbyś dać jakiś wzór do takiego prawidłowego wysłania tego maila wraz z nagłówkiem tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 taki sam jak dla np Huawei Y530 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Problem został rozwiązany lub temat wyczerpany. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Jak poprawnie założyć temat -> http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum-0/announcement-2-jak-zak%C5%82ada%C4%87-tematy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Rocking
Mam problem z odblokowaniem bootloadera, a wynika to z tego faktu, że wyslalem ponad tydzień temu maila do Huawei, lecz nie dostałem odpowiedzi zwrotnej i na ten moment nie mam pojęcia w jaki spoób mogę odblokować bootloadera bez kodu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi