souka Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Od niedawna siedze na CM po przesiadce z miui. Jak pisałem w innym temacie szybkość zaje... wygląd kwestia gustu ale dreczy mnie pare sytuacji. op ppierwsze i najwazniejsze dla mnie: korzystam sporo z netu od operatora. Czy jest opcja by transfer właczac jednym tapnieciem tak jak wifi? Dwa czy menu powiadomien moze wysuwac sie jednym tapnieciem w dół? ( chodzi mi o szybkie ustawienia czy jakos tak w cm to sie nazywa) Trzy za grzyba nie moge znależc opcji wyłaczenia dzwieku przy pisaniu i wybieraniu. Cztery - jak przypisac różne dzwonki do róznych kontaktów? Pięć - czy moge sie jakos dostac do ustawień oryginalnego kernela a jeśli nie to jaki kernel polecacie? Z góry thx za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jak masz cm12 w górę to nic nie zrobisz, ewentualnie są może jakieś nosiłmoduły do xlosedUstawienia>dźwiękUstawienia>język i klawiaturaPoprzez odtwarzacz muzycznyNie rozumiem pytaniaPs: popraw nazwę tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Co do kernela to czy moge sie pobawic na oryginalnym od CM np. napieciem ladowania bo na cyjanie strasznie dlugo mi sie ładuje na googy czy innych jest stweaks gdzie mozna ustawic napiecie na usb badz ładowarke. Jesli sie nie da to jaki kernel wrzucic? I jeszcze jedno da sie ominąc poczatkowy ekran blokowania tak aby od razu byl np wzor? Reszte podpowiedzi zaraz sprawdze. Dzieki za szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Poszukaj jakieś custom kernele pod Twoją wersje Cyanogenmoda,Co do danych mobilnych... Na Cm11 wystarczyło 1 kliknięcie, niestety w cm12 wymagane kliknięcia to 2 xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 trudno musze sie pogodzic z tym jednym tapnieciem wiecj, choc wku.. mnie to strasznie. wciąż nie udało mi sie przypisac dzwonka x do konaktu x i dzwonka Y do kontakty Y. czyżbym był aż taki otepiały juz na starosc? podejrzewam tez ze nie da sie od razu przejsc do odblokowania wzorem bez odblokowania kłódki. Nie piszcie więc ze miui jest be bo tam sie to robiło od strzału. konfigurarcja niby jako lepsza tez jest z dupy w sumie. Na szczeście CM zapierdziela jak torpeda i moja gra chodzi bez scinek Zostaję wię z Wami choc obawiam sie ze paru fanów może sie uruchomic:) edit po paru tygodniach uzytkowania:)wciąz mnie rozwala przełączanie trnsferu ale w sumie to sie zakochałem. szybkosc i wydajnosć na najwyzszym poziomie. fon parzy ale nawet nie stęknie. po prostu zapierd...' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi