Stenol89 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam. Kupilem od niemca telefon nexus 4. Skapnolem sie na 2 dzien ze imei telefonu rozni sie od imei z kartonu 5 cyframi. Tel rozebralem na plycie glownej i innych elemrntach np tasma od bateri i lcd ss oznaczenie. Na plycie jakas czerwona kropka a ba tasmach "V" "S" i "3D" jak poznac ze byla zmieniana plyta glowna tel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 nie da się/to jest mega nie opłacalne zmieniać imei oraz to jest karalne według polskiego prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 W pl nie siedze tylko w DE nie chodzi mi o zmiane Imei. Tylko o to czy plyta glowna byka zmieniana bo tamta sie sypnela.i dlatego sa rozne imei. Czy np jakis punkt co naprawia tel mogl zrobic se jakies oznaczenia na plycie po naprawie zmiany plyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 tylko ewentualnie autoryzowany serwis, tym bardziej w Niemczech to zabronione, zmiana imei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Zmieniac to ja nie mam w planie i tak idzie do mnie z pl nexus 4 ze zbita szybka to se przeloze co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Takie cuda POWINIEN wymieniać serwis, więc musi być kwitek na to. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi