Coala Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam Samsunga Galaxy s II z Plusa i odkąd mam Cyanogenmoda mam problem z MMS-ami. Czy ktoś wie coś na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Jak mniemam oficjalna wersja? MMS to standardowy problem. Proszę spróbować wysłać MMS przez zewnętrzną aplikacje textra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 ...albo messenger o Google'a Podobno działa też równie dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 parovuz Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Ktoś rozwiązał problem? Textra i messenger google nie działają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CyanowyLenovo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 @parovuz A masz APN'y do MMS'ów wpisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Od CM 10.2 jest ten problem Nie można go rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Coala
Mam Samsunga Galaxy s II z Plusa i odkąd mam Cyanogenmoda mam problem z MMS-ami. Czy ktoś wie coś na ten temat??
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi