pawel7423 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jest to najnowszy oficialny Lollipop HOF2. Nasze polskie XEO było HOB2. Z mojego doświadczenia zużycie RAM mniejsze i dłuższy czas na baterii.Zamiast ikonki LTE mamy ikone 4G Niestety w Romie Black Edition, brakuje czarnych tapet Są jak w zwykłej S4. Instalacja : Rom instalujemy przez Odina. Pobieramy rom ze strony producenta, przechodzimy w tryb download ( wyłączamy telefon i przytrzymujemy volume down, home i power jednocześne), odpalamy Odina i w polu AP lub PDA ( w zależności od wersji) wybieramy pobrany rom, czekamy aż się załaduje i klikamy start. Gdy instalacja dobiegnie końca, mamy zainstalowanego niemieckiego Lollipopa HOF2 Download :http://www.sammobile.com/firmwares/download/49273/I9505XXUHOF2_I9505OXAHOF2_DBT/ Download Black Edition :http://www.sammobile.com/firmwares/download/49278/I9505XXUHOF2_I9505YBTHOF2_DBT/ Roota udało się zrobić dzięki temu poradnikowi :http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4410-samsung-galaxy-s4-lte-gt-i9505-jak-uzyska%C4%87-prawa-root-i9505xxuhob7-android-501/ UWAGA !!!PUNKT 11 z instrukcji wyżej !!Napisane jest zaznacz EverRoot.Mała poprawka. Te pole ma być ODZNACZONE. Zaznaczone mają być tylko WIPE DATA, CACHE. W instrukcji tej jest napisane także : "Rozwiązywanie problemów: Za pomocą edytora root explorer edytuj plik / system / build.prop i zmien ro.securestorage.support = false (ta jest domyąlna wartość = true). To rozwiąże problemy związane z SELinux. " Proszę nie robić tego. Telefon po wykonaniu tego, łapie bootlopa !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skuchacz Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Poradnik przejrzysty, wklejone linki, napisane bardzo zrozumiale... Nie mam zastrzeżeń... Jak ktoś to przetestuje, to proszę o opinie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Tu nie ma co testować, tylko trzeba instalować mam obecnie i nie wracam do polskiego XEO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Prosił bym o dodanie instrukcji instalacji oraz screenów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Zrobione 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 @pawel7423 świetnie dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 wifi dziala na tym? mam ten sam rom niemiecki tel i z wifi dupa. siec widzi ale nie laczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Prawdopodobnie winny jest u ciebie kernel kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stenol89 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 NeoCM.. a powiedz mi jaki kernel wgrać by WIFI w końcu łączyło się z siecią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi