MaRRaT Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dzienniki zmian:Na podstawie MIUIV4 zrobionego przez IrberserkKernel podkręcony przez IrbersekNowy domyślny motyw (przezroczysty kolor)Tethering USB & Wifi stałe (dzięki deweloperom Apps)Fix na pierwszy startowy do / data / local / *Tweak, aby skrócić czas uruchamiania (szybciej)Beats Audio BASS plug-inBRAVIA ENGINEi wiele więcej ...Download:http://4shared.com/z...XtreMIUIV3.htmlInstalacja:1) Pobierz Rom'a.2) Skopiuj ją na Kartę SD3) Wejdź do ClockworkMod[CWM] recovery (przy wyłączonym telefonie włącz go trzymając klawisze VOL- + Menu + klawisz włączenia).4) Klawiszami VOL+ i VOL- Przemieszczasz się po menu CWM.5) Wybierz Install zip from SD Card.6) Wybierz paczkę z CM.7) Potwierdź instalację.8) Poczekaj aż paczka się zainstaluje.9) Wybierz Reboot Phone now. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorsik Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nawet nawet i te ikony symbiana^3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Nawet nawet i te ikony symbiana^3Dzięki Jeżeli zauważysz jakieś błędy poinformuj nas w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorsik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Szkoda fajny cm ale wisi na logu a wszystko dobrze robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Wipe zrobiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorsik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Tak Instaluje przez rom manager premium Juz dziala przypadkiem innego instalowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
See Root! Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Fajny ROM. A na jakiej wersji Androida oparty jest?Wyciapane LG L3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dasiek Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 A na jakiej wersji Androida oparty jest? MIUI 4 jest oparte na 4.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rave One Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 a czy są jakieś bugi przeszkadzające w użytkowaniu? np. zawieszanie się gdzie pomaga tylko wyjęcie baterii? EDIT: wgrałem softa ale grafika jest kijowa..chodzi o to że obraz jest wyświetlany w mniejszej palecie kolorów wgram jakiegoś kernela i zobaczymy co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Witam,Mam problem. Po wgraniu StockPro v2 chciałbym przegrać to MIUI. Ale nie działa SDMerge. Przeglądarka mówi że potrzebuję pamięci. A mam ją po SDMerge! Pomocy, znam się na tym, ale TEGO nie ogarniam! {EDIT}Chodzi o przeglądarkę internetową. Przez ten błąd nie mogę nic pobierać.Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zainstaluj inną przeglądarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C0nvert-R Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Czyli w tym SDMerge, jeśli nie mam pam. wewnętrznej a tylko kartę SD, to norma??Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi