KamilDsD Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam , mam pytanko testował ktoś ten ROM na nexusie 4 ? ja swojego dostane w przyszłym tygodniu ;DD a ostatnio miałem telefon Xiaomi no i Miui to u mnie był stock a jako że przyzwyczaiłem się do tego wyglądu i bardzo mi się podoba to ciekawi mnie jak ten port działa na N4 zwłaszcza że koleszka odpowiedzialny za niego aktualizuje go co tydzień tak jak Xiaomi swoje telefony , mógłby go ktoś przetestować i podzielić się opinia jak działa/bateria trzyma itd. ? zależy mi na tym ;D -> KLIK <- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King_Stone_69 Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Powinien działać praktycznie tak samo, na mgsm porównaj pojemność baterri, procesor i już mniej więc powinieneś wiedzieć ile powinien trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDsD Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Powinien działać praktycznie tak samo, na mgsm porównaj pojemność baterri, procesor i już mniej więc powinieneś wiedzieć ile powinien trzymać.xD To nie takie proste jak ci się wydaję , u mnie to był oficjalny soft a na N4 to port więc różnie bywa N4 ma wszystko lepsze od Redmi 1S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi