miniii Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Cześć, potrzebuję języka polskiego do htc one m7.Telefon tata mi sprowadza z danii, używany - podobno nie ma języka polskiego więc ma ktoś jakiś pomysł jak dograć? Dzięki z góry każdy kto przyczyni się do rozwiązania kłopotu.Jeśli napisałem to w złym dziale to prosze o wyrozumiałość, nie miałem pomysłu gdzie to dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krolm100 Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wydaje mi sie, że język Polski powinnien być.. jeśli jednak się nie znajdzie to ja proponuję wgrać polski Soft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PeliKan Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jeśli masz na nim androida 4.1.2 to nie potrzebujesz roota i nożesz wgrać apke MoreLocale2 i zmienić na Polski, jeśli jednak masz androida z wyższą wersją, musksz zrootować urządzenie i wgrać tąże apke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
miniii
Cześć, potrzebuję języka polskiego do htc one m7.
Telefon tata mi sprowadza z danii, używany - podobno nie ma języka polskiego więc ma ktoś jakiś pomysł jak dograć?
Dzięki z góry każdy kto przyczyni się do rozwiązania kłopotu.
Jeśli napisałem to w złym dziale to prosze o wyrozumiałość, nie miałem pomysłu gdzie to dać.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi