Mateuszhe Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Witam moja znajoma chce sobie kupić Samsunga Galaxy S4. Jako że odradzam jej Samsunga chcę wiedzieć jaka jest wasza opinia na temat tego telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 dobry ekran super amoledstałe wsparcie developerównieoficjalny CyanogenModWszystko zależy do czego się używa telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumperkru Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 A kolezanka kupuje jaka wersje tego telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Wypowiem się jako użytkownik tego telefonu. Posiadam Samsunga Galaxy S4 i9505 Black Edition. Telefon na ogół świetny. Nie muli się, nie zacina się, nie znalazłem aplikacji czy gry z którą miałby problem. Naprawdę mocna maszyna. Zasięg bardzo dobry. LTE świetnie chodzi. Wyświetlacz to jest magia, kolory jak żywe, naprawdę cudo. Po aktualizacji do Lollipopa telefon ma trochę krótszy czas na baterii. Bywa, że aparat i kamera mają problem ze złapaniem ostrości :/ System zaciąga 1gb RAM lecz telefon nie zmula, wystarcza mu resza RAMU do szybkiej pracy. Telefon przy dłuższym użytkowaniu, np gry lun internet potrafi się nagrzać Ogólnie telefon naprawdę bardzo dobry. To mój kolejny samsung i nie wiem dlaczego jej go odradzasz. Ja jak najbardziej polecam. A szczególnie jak to dla dziewczyny telefon to niech bierze bez zastanowienia. Dziewczyny nie potrzebują raczej sprzętu do jakiś modyfikacji, choć romów do niego jest bardzo dużo. Przy specjalizacji tego telefonu nie będzie zawiedziona. Telefon radzi sobie ze wszystkim bardzo dobrze. Jak najbardziej polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jumperkru Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 @pawel7423 A ile czasu masz telefon? Nie widać wypalonego ekranu np na belce? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Mam go od lutego. Nie ma wypalonego ekranu. Wcześniej miałem Galaxy S3 i też nic się nie wypaliło. Wyświetlacz ideał. I następny telefon to juz w Anglii w październiku kupię, Galaxy S6 Edge Chyba, że Galaxy S6 Edge Plus który podobno na targach we wrześniu ma być zaprezentowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
souka Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 ja rowniez polecam samsunga. to juz mój 3 i z zawsze zero problemow . Wyswietlacz wypas, faktycznie sie potrafi zagrzac ale chyba wiekszosc fonow to ma przy intensywnym uzytkowaniu. Wydaje mi sie , że w Polsce pokutuje mit ,że to szajsung. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi